Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Prima herstart SteDoCo met 0-3 winst in Lisse

12 jan 2019, 18.29Verslag

LISSE - Derdedivisionist SteDoCo boekte een overtuigende zege tegen FC Lisse. De mannen van trainer Gijs Zwaan stegen door dit resultaat een plaatsje op de ranglijst en staan nu op een meer dan keurige vijfde positie.

"We hebben goed en vooral zakelijk voetbal gespeeld", vond de Rotterdammer, die Dos Santos en Schröder voor rust en Verheul kort na de thee zag scoren. "Er waren een paar uitschieters in de achterste linie, want we houden opnieuw de 'nul', Maar in feite bestond mijn hele team uit uitblinkers. We sloten december goed af (3-1 winst tegen ONS Sneek - TS) en die lijn zetten we vandaag door na de winterstop. Hoewel we na de 0-3 verzaakten de score uit te breiden, kan ik alleen maar tevreden zijn."

Getraind op natuurgras
Zwaan, gedurfd met drie spitsen spelend, had na het trainingskamp in Torremolinos niets aan het toeval overgelaten. "We hebben deze week twee keer op natuurgras getraind. We hebben geleerd van de uitwedstrijd tegen Harkemase Boys."