Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Promovendus Dilettant pakt eerste periodetitel

06 dec 2017, 21.38Verslag

KRIMPEN A/D LEK – Door een 3-1 overwinning op Excelsior R greep derdeklasser Dilettant woensdagavond de eerste periodetitel.

De ploeg van trainer Richard Mank begon met een 2-0 voorsprong tegen tien Rotterdammers aan het vervolg van de eerder gestaakte wedstrijd. Het werd nog even spannend toen Excelsior op 2-1 kwam, maar Jesper van den Adel maakte aan alle onzekerheid een eind door in de 78ste minuut 3-1 binnen te schieten.

Daarna gebeurde er niets noemenswaardigs meer en vlogen de rood-witten elkaar na 90 minuten in de armen.

,,We stonden stijf van de zenuwen”, gaf aanvoerder Mark Offerman na afloop toe. Trainer Richard Mank vond dat zijn mannen de opdrachten waren vergeten. ,,Maar gelukkig is de prijs binnen. Toch niet gek voor een promovendus.”