Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Puzzelend Drechtstreek speelt opnieuw gelijk

02 feb 2019, 19.24Verslag

WOUDRICHEM - Opnieuw een gelijkspel voor Drechtstreek: deze keer werd het 1-1 in Woudrichem. Het zijn opvallende cijfers voor Bart Toom als hoofdtrainer: één keer winst, vijf keer gelijk. Nog altijd ongeslagen.

"Ik had vandaag stiekem de drie punten wel willen hebben", lachte de oefenmeester, al moest hij toegeven dat Woudrichem toch wel het betere van het spel had.

Embedded rich media on Twitter

Via een eigen doelpunt kwam zijn ploeg op voorsprong maar net na rust stond het op het Bolwerk weer gelijk. In de slotfase miste Rick Holder nog voor open doel.

"Het was flink puzzelen vandaag", gaf de mental coach aan. "We misten zes spelers, dus ik liet drie man uit het tweede opdraven en eentje uit de A-jeugd. En dan toch een mooie uitslag tegen de nummer drie, altijd lekker."