Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Revanche SteDoCo op Harkemase Boys

20 apr 2019, 20.39Verslag

HOORNAAR – SteDoCo boekte aan de Groeneweg een mooie, maar zeker ook verdiende zege op subtopper Harkemase Boys.  Met 4-1 gingen de Friezen terug naar het hoge Noorden.

“We hebben ons gerevancheerd ten opzichte van de uitwedstrijd”, vond SteDoCo-trainer Gijs Zwaan.

Al na zeven minuten wist Vincent Verheul het net te vinden. Nog voor rust leek de wedstrijd, na goals van Joran Schröder en Bryan Jongeneel, te zijn gespeeld. Maar de 3-1 vanaf elf meter, net voor de pauze, gooide roet in het Hoornaarse eten.

(foto: Rick den Besten)

“Het was even spannend, maar gelukkig scoorde Gytano dos Santos kort na het begin in de tweede helft 4-1. We hebben met deze overwinning op een goede ploeg de criticasters, na het verlies tegen Ajax, weer even de mond gesnoerd. We staan nu op 49 punten en de met de TC bijgestelde doelstellingen van 54 zou mogelijk kunnen zijn met de laatste vier wedstrijden in het vooruitzicht. En dan doen we het als promovendus gewoon fantastisch”, aldus Zwaan.