Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Rhelico wint ruim bij SVS’65

14 apr 2019, 18.36Verslag

SPIJK – Rhelico boekte een ruime overwinning bij SVS’65 en pakte daarmee zijn tweede zege op rij: 2-5.

Leider Marco van Valburg, die de zieke Olav van Rijkom op de bank verving, was tevreden. “Een mooie uitslag voor ons en een verdiende overwinning.”

Rhelico nam in de eerste helft een 0-2 voorsprong. Bas van Zanten kopte de openingstreffer tegen de touwen. Olof Schiltmans profiteerde daarna van een keepersfout en scoorde 0-2. Na rust maakte SVS’65 snel de aansluitingstreffer, maar Rhelico herstelde zich snel. Opnieuw Schiltmans scoorde: 1-3. “Toen was de wedstrijd wel gespeeld”, zag Van Valburg. Kylian Heemskerk en Jelmer van Os tilden de score naar 1-5 voordat SVS’65 nog iets terug deed. “Nu moeten we uit naar Well en op papier liggen daar weer kansen voor ons”, keek Van Valburg hoopvol vooruit.