Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Rhelico zet goede reeks voort

11 mei 2019, 21.47Verslag

RUMPT – Rhelico is heel aardig op dreef. Het zette zijn ongeslagen reeks ook tegen Zuilichem voort. Voor de vijfde week op rij bleef de ploeg van Olav van Rijkom zonder nederlaag: 2-2.

“En dat is prima”, vond Van Rijkom. “Vorig jaar hebben we uit ook dik verloren en thuis gelijk gespeeld, dus daar hielden we ons aan vast.”

In het begin was Zuilichem de betere ploeg en viel ook vroeg de 0-1. Kylian Heemskerk maakte de 1-1. Voor rust kwam Zuilichem echter weer op voorsprong.

Na rust begon de thuisploeg sterk. Stijn van Zoggel scoorde de 2-2. Rhelico-doelman Michel Kuipers behoedde zijn ploeg voor een nieuwe achterstand en in de slotfase kreeg Rhelico zelfs kansen op de zege.