RKVSC hekkensluiter na zware nederlaag

20 nov 2018, 16.23Verslag

VELDDRIEL – RKVSC is er zaterdag niet in geslaagd om een goed resultaat over te houden aan het duel bij Herovina. De ploeg uit Herwijnen was met maar liefst 5-1 te sterk.

RKVSC stond na iets meer dan een uur al op een 5-0 achterstand. Alleen Peter Noijen wist vijf minuten voor tijd iets terug te doen namens de bezoekers.

Door de eigen nederlaag en het gelijkspel van Rhelico, staat de club uit Velddriel nu op doelsaldo laatste in de vierde klasse D, met vier punten uit acht wedstrijden.

Volgende week gaan de manschappen van trainer Robert Hooijmans op bezoek bij Lekvogels, dat zaterdag titelfavoriet Groot-Ammers nog punten afsnoepte.