RKVSC lijdt relatief kleine uitnederlaag

09 mrt 2019, 22.02Verslag

VELDDRIEL – Dat het zaterdagavontuur van RKVSC als een fiasco mag worden gezien, is een understatement. Zaterdag bleef de vierdeklasser uit Velddriel bij Leerdam Sport’55 met een 3-1 nederlaag redelijk op de been.

Het was voor de hekkensluiter wel alweer de dertiende nederlaag van het al zo dramatisch lopende seizoen. Twee weken geleden ging de ploeg van trainer Robert Hooijmans nog met 10-0 onderuit tegen koploper Brakel.

Vanwege het teleurstellende eerste seizoen in het zaterdagvoetbal, heeft RKVSC besloten om na dit seizoen weer een terugkeer te maken in het zondagvoetbal.

Volgende week wacht de Velddrielenaren een thuiswedstrijd tegen MVV’58.