Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

RKVSC verliest ook van concurrent Rhelico

15 dec 2018, 21.04Verslag

VELDDRIEL – RKVSC kreeg zaterdag alweer de negende opeenvolgende nederlaag om de oren. Concurrent Rhelico was met 2-4 te sterk.

Rhelico was in Velddriel op een 0-2 voorsprong gekomen, alvorens Guus van Bosbeek de 1-2 aantekende. Ook op 1-3 zorgde hij voor de aansluitingstreffer, maar dat mocht niet baten. De bezoekers gingen door een 2-4 overwinning, wat pas de tweede driepunter van het seizoen betekende, met een goed gevoel de winterstop in.

RKVSC is daarentegen het lelijke eendje van de vierde klasse. Met slechts vier punten uit twaalf wedstrijden en een doelsaldo van -43, bevindt de ploeg van trainer Robert Hooijmans zich op de laatste plaats in de vierde klasse D.