Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

RKVSC voelt zich benadeeld

09 okt 2017, 20.01Verslag

WADENOIJEN - RKVSC wacht nog steeds op het eerste puntje. Zondag was Wadenoijen de club uit Velddriel net iets te slim af (2-1 verlies).

De nederlaag was voor RKVSC-trainer Florian Sinanaj er eentje met een bitter smaakje. “We hebben tegen dertien man gespeeld”, doelde de oefenmeester op het optreden van de arbiter en de grensrechter van de thuisclub. “Er werd een glaszuiver doelpunt van Bennie Kivits afgekeurd nadat de goal eerst wel was goedgekeurd. Eigenlijk zijn er geen woorden voor.” Sinanaj had vurig gehoopt dat zijn team in Wadenoijen de eerste punten had gehaald.

“Wij zijn echt benadeeld. Ik kan de jongens geen verwijt maken. Ik heb ze ook een schouderklopje gegeven. We hebben hartstikke goed gespeeld maar tegen dertien man spelen dat valt niet mee.” Bennie Kivits zorgde in de slotfase nog wel voor de tegengoal.