Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Robert Scheurwater leidt ASV Arkel met vier goals langs Leerdam Sport'55

14 dec 2016, 07.57Verslag

ARKEL - ASV Arkel is door een 4-1 overwinning op Leerdam Sport’55 winnaar geworden in poule12 om de EM Cup en gaat met de volle buit door naar de knockoutfase.

De eerste helft van de partij van duidelijk voor de ploeg uit Leerdam, voor ASV Arkel was het 45 minuten lang het in een hoog tempo spelende Leerdam Sport’55 proberen tegen te houden. Het vlot combinerende Leerdam Sport kreeg veel kansen, maar kreeg pas kort voor de thee loon naar werken. Het was Eloys Tapirima die een vlot lopende aanval netjes afrondde en zo de 0-1 op het scorebord bracht.

Strafschoppen
Na de thee was het de thuisploeg, die na wat wisselingen en omzettingen, heer en meester was en werd het een ‘Robert Scheurwater Show’. Met name op het middenveld waren het aanvoerder Scheurwater en de pas zestienjarige Daan Ruwaard die een ware plaag waren voor de ploeg uit Leerdam. Leerdam Sport kwam er niet meer aan te pas en het was wachten op een goal van de Schoonzigt-bewoners. Die viel na ruim 10 minuten spelen vanaf de penaltystip en het was Robert Scheurwater die netjes binnenschoot.

Nadat Scheurwater ook een tweede penalty binnenschoot scoorde hij ook nog twee prachtige velddoelpunten waarbij z’n laatste wel een hele mooie lob over grote afstand was.

Na 4-1 voor ASV Arkel vond de prima leidende scheidsrechter Hardenbol het genoeg en zo won ASV Arkel verdiend met 4-1 van Leerdam Sport en gaat daardoor binnenkort in de ballenbak voor de loting van de knockoutfase van de EM Cup.

0-1, Eloys Tapirima
1-1, Robert Scheurwater (penalty)
2-1, Robert Scheurwater (penalty)
3-1, Robert Scheurwater
4-1, Robert Scheurwater