Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Roda Boys moet ‘nederig’ zijn na nieuw pijnlijk puntenverlies

09 mrt 2019, 22.03Verslag

AALST – De wond van de 1-5 thuisnederlaag tegen Drechtstreek was bij Roda Boys nog amper geheeld, of zaterdag strooide hekkensluiter NOAD’32 er met een 1-1 gelijkspel nog vlug wat zout in.

Roda Boys, dat het zaterdag behalve de langdurig afwezigen ook zonder Jordy de Wit, Niels van Dalen en Maverick van Maaren moest stellen, was in de eerste helft op een 0-1 achterstand gekomen. In de tweede helft zetten de manschappen van trainer Frank Brands nog wel alle zeilen bij om de overwinning over de streep te trekken, maar verder dan een 1-1 gelijkspel door een doelpunt van Tom Diender kwam de titelkandidaat tegen de hekkensluiter niet.

(foto: Gerald van Zanten)

Zware teleurstelling
Een zware teleurstelling, vond ook Brands. “Met alle respect voor NOAD’32, maar wij hadden deze wedstrijd gewoon absoluut moeten winnen. Het voetbal was door de combinatie van harde wind en een slecht veld niet geweldig, maar zij zijn letterlijk één keer op onze helft geweest. Door een opstapeling van fouten, ga je met een 0-1 achterstand de rust in. En in de tweede helft zijn ze niet van hun helft af geweest. Ik had aangegeven dat we moesten zorgen dat er een aantal ballen tussen de palen zouden komen. Dat zijn er drie geweest. En da’s te weinig. We misten de overtuiging in de afronding om de bal tegen het net aan te willen schieten”, stelt Brands, die niet denkt dat NOAD’32 onderschat werd. 

(foto: Gerald van Zanten)

“De resultaten van de laatste weken bieden nou niet bepaald ruimte voor onderschatting, dat zal het niet geweest zijn. Dit had gewoon niet mogen gebeuren, maar het is wel gebeurd. We moeten nu nederig zijn. Zo lang we geen wedstrijden winnen, hoeven we ons niet met de ranglijst bezig te houden.”