Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Roda Boys niet opgewassen tegen titelkandidaat

18 mei 2019, 22.12Verslag

AALST – Roda Boys heeft zaterdag geen resultaat over gehouden aan het uitduel met Pelikaan. In Zwijndrecht ging de ploeg van trainer Frank Brands met 2-0 onderuit.

Voor Roda Boys is het een seizoen om heel snel te vergeten. Waar men in de eerste periode nog lange tijd meedeed om een ticket voor de nacompetitie, en zelfs thuis won van Pelikaan, is na de winterstop volledig de klad erin gekomen. Daardoor is Roda Boys weggezakt in de subtop van 2F, terwijl aartsrivaal Nivo Sparta volgende week de titel voor zich kan opeisen.

Zelf neemt Roda Boys het in het competitieslot op tegen EBOH. Bij puntenverlies zou de formatie uit Aalst zelfs op de laatste speeldag nog twee plaatsen kunnen zakken.