Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Roda Boys overtuigt na rust in bekerduel met Rijen

21 aug 2016, 17.35Verslag
Foto: Peter van Zanten

RIJEN – Roda Boys won zaterdag met 2-5 het bekerduel met v.v. Rijen. De ploeg van trainer Pieter Tuns kende vijf verschillende doelpuntenmakers.

In de eerste helft kwam de zondagtweedeklasser nog wel op voorsprong, maar op slag van rust tekende Bart Goesten met een vrije trap voor de gelijkmaker. Na rust kwam de thuisploeg wederom op voorsprong, maar nadat Sjors Maas de Aalsterse tweedeklasser weer op gelijke hoogte bracht, bleek het verzet gebroken. Via Richard Palm, Christian van Aalst en Bas van der Star liep Roda Boys uit naar 2-5.

Foto: Peter van Zanten

Dinsdag 23 augustus speelt Roda Boys wederom een uitduel in het bekertoernooi. Om 20.00 uur is Baardwijk de tegenstander.