Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Schelluinen 'dronken' gespeeld door nieuwe koploper EBOH

02 dec 2017, 21.07Verslag

DORDRECHT -  Schelluinen kwam er niet aan te pas in Dordrecht; EBOH won met 5-0. "We zijn dronken gevoetbald", vatte trainer Philip den Haan de wedstrijd samen.

Schelluinen moest op kunstgras aantreden en dat bleek voor de spelers nogal onwennig. Bovendien kampte Den Haan met een paar afwezigen waardoor good old Leon de Bruijn weer moest worden opgetrommeld.

Maar er was sowieso geen houden aan, want EBOH speelde meer dan uitstekend. Al wist doelman Daniel Goitom bij 1-0 nog wel een strafschop te stoppen.

De stortvloed van aanvallen in de tweede helft waren er voor de bezoekers teveel aan. "En door een paar gele kaarten (Jordy de Groot kreeg er twee en mocht vroegtijdig inrukken, MV) kunnen we met onze krappe selectie nog verder in de problemen komen", verzuchtte Den Haan.