Schelluinen zwaar gefrustreerd, maar heeft verlies aan zichzelf te wijten

12 mei 2018, 20.45Verslag

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Schelluinen speelde tegen IFC geen al te beste wedstrijd, maar was ook niet gelukkig met het optreden van scheidsrechter Beumer.

"We startten slecht, Daniel Goitim liet een vrije bal van bijna 50 meter los. Een eerste domper, want niet veel later kregen we een strafschop tegen terwijl onze verdediger werd vastgehouden. De 2-1 van Zouhair Labyad bracht hoop, maar toen Johnny Wijnbelt met een onterechte rode kaart mocht vertrekken was de wedstrijd gespeeld", aldus Den Haan, die zijn ploeg uiteindelijk met 7-2 (doelpunt Stefan Walhain - TS) zag verliezen van IFC.

"We hebben niet verloren door de scheidsrechter, maar zwaar frustrerend was zijn optreden wel."