Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Schlemielige nederlaag voor HRC’14

08 okt 2018, 19.15Verslag

ROSSUM - Een rare nederlaag voor HRC’14 dat de hele wedstrijd de betere ploeg was. De eerste tegentreffer was een foutje van doelman Noah Maas die de bal recht in de voeten van een Ruwaard-speler speelde.

De 1-2 kwam in de allerlaatste minuut tot stand. “De bal was zeker een halve meter over de achterlijn, maar onze grensrechter kon het niet zien omdat zijn zicht was ontnomen door een aantal speler voor hem. Heel jammerlijk”, aldus HRC’14-trainer Harald van Deelen.

(foto: Gerald van Zanten)

“We hebben echt onverdiend verloren. De trainer van Ruwaard vond ook dat zijn de ploeg de punten had gestolen. Maar ja daar hebben we niets aan. We hadden in de eerste helft al afstand kunnen nemen. Toen kregen we vijf doelrijpe kansen.”

Patrick Janse zorgde er voor rust wel voor dat de 0-1 achterstand teniet werd gedaan.