Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

'Schokeffect' Kozakken Boys goed voor eerste thuiswinst

17 nov 2018, 19.49Verslag

WERKENDAM - Bij Kozakken Boys leek er zaterdag sprake van een schokeffect. Of dat het ontslag van trainer Jasper de Muijnck er mee te maken heeft, is koffiedik kijken, maar de Werkendammers wonnen onder leiding van assistent-trainer Ton Cornelissen wel met 4-0 van Barendrecht. Het was tevens de eerste overwinning thuis op De Zwaaier.

Voor de rust was het voetbal zonder meer slecht van beide kanten. Pas in de blessuretijd kreeg Barendrecht een grote kans, maar keeper Nils den Hartog redde knap. In de omschakeling sloeg Kozakken Boys vervolgens toe met de 1-0 van Jeffrey Rijsdijk.

Na de rust pakte Kozakken Boys het feller aan. Een half uur voor tijd viel de verdiende 2-0 door Ahmed el Azzouti en was Barendrecht gebroken. Na een vrije trap van Jeffrey van Nuland stond Mats van Huijgevoort op de goede plek om de 3-0 binnen te schieten. Nog was het niet genoeg voor Kozakken Boys en fleurde Azzouti de winst nog op met de 4-0.

Met de winst stegen de Werkendammers naar de elfde plaats in de tweede divisie. Komende zaterdag wacht Kozakken Boys de zware klus bij Spakenburg.