Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Schokeffect werkt door bij Achilles Veen met 1-3 bij Jodan Boys

09 feb 2019, 20.58Verslag

GOUDA - Het schokeffect na het wegsturen van trainer Giovanni Franken werkte zaterdag nog even door. Na de winst tegen Capelle een paar weken terug werd zaterdag ook Jodan Boys aan de haak geslagen met 1-3.

Met de driepunter steeg Achilles Veen naar de tiende plaats en kan het voorzichtig weer naar boven gaan kijken.

In Gouda miste Achilles Veen de geschorste Sezer Sulun en Sem v/d Pijl. Daardoor moesten Rico Geerons en Toby Tan de backplaatsen invullen.

Achilles Veen kwam wel goed uit de startblokken. Binnen vijf minuten scoorde Ilias Zaimi al de 0-1. Vijf minuten later kwam Jodan Boys langszij met de 1-1 door Van Lunteren. De was ook de ruststand. Na de rust trok Achilles Veen door. Thijs v/d Berg zorgde voor de 1-2 en Sen Aerts voor de 1-3.