Seizoen FC Perkouw zit erop na nederlaag in Oud-Beijerland

01 jun 2019, 19.03Verslag

OUD-BEIJERLAND - Zaterdagderdeklasser FC Perkouw verloor zijn nacompetitieduel in en tegen Oud-Beijerland met 3-0. Het seizoen zit er nu op voor de winnaar van de derde periodetitel.

Interim-trainer Kees Smits miste een aantal basisspelers en dat gemis kon de dorpsclub uit Berkenwoude niet opvangen.

,,Oud-Beijerland heeft verdiend gewonnen,” vertelde Smits na afloop. ,,Vlak voor rust kreeg Kevin Guttink nog een goede kans om de 1-0 achterstand weg te poetsen, maar dat lukte net niet. In de tweede helft speelde de degelijke thuisclub een gewonnen wedstrijd. Een compleet FC Perkouw met onder Tom Achterberg, die achterin erg belangrijk is, had wellicht een beter resultaat behaald. We hebben dit seizoen gepresteerd naar ons kunnen. Na het behalen van de derde periodetitel na de 1-0 zege op Lekkerkerk, was de koek op.”