Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Sleeuwijk en GDC geven elkaar niets toe: 2-2

06 okt 2018, 19.20Verslag

SLEEUWIJK - Sleeuwijk en GDC waren zaterdag in de streekderby aan elkaar gewaagd. Beide rivalen in de top van de derde klasse D sloten op De Roef af op 2-2.

Pieter Tuns was er niet helemaal tevreden mee. “Het was niet best en veel spelers bleven onder hun niveau”, aldus de trainer van Sleeuwijk.

GDC begon het beste en noteerde binnen het kwartier al de 0-1 middels Joost van Rooijen. Toch kwam Sleeuwijk wat gelukkig voor de rust nog langszij. Frans v/d Steenhoven zette zich achter een strafschop, maar de sluitpost van GDC keerde de penalty. Pascal Verwoerdt was er wel als de kippen bij om de 1-1 binnen te schuiven.

Bart Stoutjesdijk Fotografie

Ook na de rust bleef Sleeuwijk onder de maat. Het kwam wel op 2-1 na een vrije trap middels Danilo Kros. GDC liet het echter er niet bij zitten en kwam negen minuten voor tijd nog langszij met de 2-2 van Maarten van Wijlen.

(foto: Eric Schröder)