Slordig Dilettant zegeviert

02 dec 2018, 12.02Verslag

KRIMPEN A/D IJSSEL – Dilettant vertrok met de volle buit uit Rotterdam door Excelsior met 2-3 te verslaan.

Dat ging niet makkelijk. De rood-witten speelden nogal slordig. Het team van trainer Jan Verveer begon fel aan de wedstrijd , maar creëerde weinig kansen Tot de 30ste minuut toen Stefan de Kok de bal na een voorzet van Sven Schilders vanaf de rand strafschopgebied hard binnenschoot. Even later plantte Robin Segersd de bal uit een vrije trap in de bovenhoek en leek de wedstrijd beslist: 0-2.

Na rust werd Excelsior agressiever en kwam de thuisclub terug tot 2-2. Na een counter schoot Sven Schilders in de 83ste minuut echter alsnog nummer drie binnen: 2-3.