Sparta'30 bijt tegen Asperen van zich af

09 feb 2019, 21.03Verslag

ANDEL - Na twee wedstrijden waarin het net niet lukte, sloeg Sparta’30 wel raak tegen Asperen. Het werd 4-2 in Andel.

Eindelijk kon trainer Mark van Noorloos weer een positief resultaat melden. “De laatste wedstrijden zat het niet mee. Zaterdag gelukkig wel, al hebben we elkaar in de rust wel de waarheid gezegd. Er moest meer arbeid worden geleverd.”

Voor de rust kwam Sparta’30 wel op 1-0, nadat Gerco Gijben onderuit gehaald werd. Mike Rutters benutte de strafschop voor de 1-0. Op het middenveld werd Sparta’30 echter afgetroefd en Asperen kwam verdiend op 1-1.

Na het gebulder in de rust waren de Andelnaren na de rust beter bij de les. Anrico Visser scoorde de 2-1 en vijf minuten voor tijd zorgde Lennard van Andel voor de 3-1. Op de valreep zorgde Anrico Visser nog voor de 4-1 en in de blessuretijd scoorde Asperen nog de 4-2.