Sparta'30 net niet opgewassen tegen koploper SC Everstein

19 jan 2019, 19.53Verslag

EVERDINGEN - Sparta’30 trok zaterdag bij koploper SC Everstein net aan het kortste eind met 3-2.

“We moeten nog iets volwassener worden om dit soort moeilijke wedstrijden over de streep te trekken”, verklaarde trainer Mark van Noorloos.

Lang zag het er naar uit dat Sparta’30 aan het langste eind zou trekken in Everdingen. De Andelnaren begonnen goed, al had Anrico Visser pech met een inzet op de binnenkant paal. Toch kwam de voorsprong vlak voor rust. Op aangeven van Anrico Visser scoorde Lennard van Andel de 0-1.

Rode kaart
Pal na de rust kwam SC Everstein langszij met de 1-1, maar Sparta’30 pakte het weer goed op met de 1-2 uit een geweldig schot van Van Andel.

Sparta’30 werd even later genekt door een tweede gele kaart en dus rood voor Mike Rutters. Het woog zwaar en de wedstrijd kantelde nog naar de kant van SC Everstein, dat de zaken keerde naar 3-2.

Embedded rich media on Twitter