Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Spirit verrast nummer twee Nieuwenhoorn in eigen huis

18 mei 2019, 21.14Verslag
clublogo Spirit

Na een 1-0 achterstand toonde Spirit karakter en won in en tegen Nieuwenhoorn met 1-3.

De thuisclub wilde in het spoor blijven van koploper Neptunes-Schiebroek en nam de leiding. Invaller Tjerk de Kogel, die nog maar een minuut in het veld stond, maakte de gelijkmaker. Deze tegenvaller kwam Nieuwenhoorn niet meer te boven.

De Ouderkerkers, die hun laatste wedstrijden zorgenvrij kunnen spelen, kregen de overhand. Timme van Hof en Giorgo Getrouw scoorden na fraaie aanvallen. ,,Het verdedigingsduo Max van Herk/ Lars van der Wijngaard speelde ijzersterk,” vertelde elftalleider Jan Moerman lyrisch. ,,De voorzetten van Laurens Visser waren om in te lijsten. Spirit, dat de competitie als vijfde gaat beëindigen, heeft ondanks een wat mindere fase halverwege het seizoen prima gepresteerd.”