Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

'Spuugincident' overschaduwt De Zwerver-VVAC (2-1)

11 mei 2019, 18.57VerslagUpdate

KINDERDIJK - Na afloop van De Zwerver - VVAC (2-1) werd vooral gepraat over het 'spuugincident' waarbij De Zwerver-aanvoerder Tom van der Linden betrokken zou zijn.

"Een heel vervelende zaak", vond VVAC's elftalleider en oud-voorzitter Wilko Kortleve. "Er zat een flinke klodder op de jas van onze coach. Dat soort dingen hoort niet thuis op een voetbalveld."

Embedded rich media on Twitter

De Zwerver-trainer Edward Knook had een andere lezing. "Ik kan me niet voorstellen dat een keurige voetballer als Tom van der Linden zoiets doet. Ik geloof er dan ook helemaal niets van. Echt onzin!"

(foto: Rick den Besten)

Je zou bijna vergeten dat er ook nog gevoetbald werd op De Schans... De Zwerver kwam -in het verder sportief verlopen duel- voor rust op 1-0 door Jort van Meerkerk, waarna Bart Koomans de 1-1 aantekende.

Na de pauze was het Frank Hendriks die De Zwerver naar de 2-1 eindstand trapte. VVAC ging vervolgens met opportunistisch spel op zoek naar de tweede gelijkmaker. "Dat deden ze met 'dertien man'", sneerde Edward Knook na afloop. "Inclusief scheidsrechter en zijn Ottolandse assistent", doelde hij onder meer op een -op het oog onterecht- afgekeurde tweede goal van Hendriks en op een vermeende handsbak binnen de Ottolandse zestien.