Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SPV’81 pakt punt

25 mei 2019, 20.09Verslag

In een matige wedstrijd, waarin beide ploegen veel opgelegde kansen misten, speelde SPV’81 in Polsbroek met 2-2 gelijk tegen Bodegraven.

De gasten kregen voor rust nog de meeste mogelijkheden om te scoren. Dit lukte pas vlak voor rust. In de tweede helft kwam de thuisclub sterk terug. Sander Koolwijk en Twan Koorevaar brachten de Polsbroekenaren aan de goede kant van de score. Bodegraven, dat gecoacht wordt door oud-SPV-trainer Frits van Dijk, kwam in de slotfase verdiend langszij.

,,Ach, beide teams wilden niet verliezen,” aldus SPV-voorzitter Theo Sangers. ,,Wij zijn vooral blij dat we in onze zes laatste wedstrijden acht punten verzamelden en de rode lantaarn over konden doen aan de Rijnstreek.”