Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo herpakt zich tegen Achilles'29

16 mrt 2019, 21.32Verslag

HOORNAAR - Na de stevige 4-0 nederlaag vorige week tegen DOVO wist SteDoCo zich te herpakken. Laagvlieger Achilles '29 werd met dezelfde cijfers terug naar Groesbeek gestuurd.

"Door deze ruime zege hebben we ons gezond en sportief gerevancheerd", vond SteDoCo-trainer Gijs Zwaan na afloop van een eindelijk weer eens gewonnen wedstrijd. "In deze Derde Divisie kan je vijf keer achter elkaar winnen, zoals we ook hebben gedaan. Maar ook weleens een keer of drie, vier verliezen. Je hoeft dan niet in paniek te raken en je zeker niet te schamen." 

(foto: Rick den Besten)

De elf van Zwaan staken vanaf het begin goed van wal tegen het lekker meevoetballende Achilles. 'Pas' na een kwartier spelen wist Guytano dos Santos de score te openen, na een fantastische combinatie tussen Joran Schröder en Benjamin van Wanrooij. Nog voor de thee was eerstgenoemde nog twee keer trefzeker en de welkome driepunter was nagenoeg binnen. Halverwege de tweede helft maakte Jeroen Sterrenburg het kwartet Hoornaarse doelpunten vol. 

(foto: Rick den Besten)