Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo laat zich lelijk aftroeven in Amsterdam

13 apr 2019, 20.28VerslagUpdate

AMSTERDAM - SteDoCo leed een onverwachte nederlaag op sportpark De Toekomst. De amateurs van Ajax waren met 4-2 te sterk voor de Alblasserwaarders.

“Een mentaliteitskwestie”, oordeelde SteDoCo-trainer Gijs Zwaan na de nederlaag. “Op het middenveld werd slecht gedekt, waardoor de ruimten te groot werden. Heel vervelend, we zullen ons volgende week thuis tegen Harkemase Boys moeten zien te herpakken. Jammer, want we hadden ons vaster in het linkerrijtje kunnen spelen.”

Aanvankelijk begon de Zwaan-elf prima.  Bryan Jongeneel had na vier minuten al de 0-1 op het scorebord. Net voor rust maakten de Amsterdammers gelijk, om vrijwel direct na de helftwisseling op voorsprong te komen. Vincent Verheul trok een kwartier voor tijd de stand weer gelijk, waarna de buitenspeler zelfs de kans op 2-3 onbenut liet.

Niet SteDoCo ging er uiteindelijk met de buit vandoor, maar de uiterst effectieve gastheer scoorde nog twee keer.

Embedded rich media on Twitter