Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo na knappe winst op plek 5

18 mei 2019, 21.34Verslag

GRONINGEN -In het ‘Hoge Noorden’ boekte SteDoCo een mooie 1-3 zege op de jonkies van FC Groningen. De Alblasserwaarders komen daardoor op gelijke hoogte met de Noordelingen en staan, met nog een wedstrijd tegen FC Lisse te gaan, op een meer dan keurige vijfde plaats. 

"Een diepe buiging voor mijn spelers. Volgende week willen we de competitie afsluiten met een winstpartij en onze trouwe supporters trakteren voor hun steun het afgelopen seizoen", aldus SteDoCo-trainer Gijs Zwaan, die na een kwartier spelen Joran Schröder de score zag openen. De Hardinxvelder verdubbelde de marge.

Kort na rust deed Jong FC Groningen iets terug. Een kwartier voor tijd tekende Etiënne Marianna voor de beslissende 1-3.