Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo nipt onderuit tegen FC Lienden

31 jul 2018, 22.16Verslag
SteDoCo - FC Lienden (0-1), Foto: Gerald van Zanten

HOORNAAR - SteDoCo heeft de 0-2 zege op DOVO dinsdagavond geen goed vervolg kunnen geven. Thuis moest de ploeg van trainer Gijs Zwaan zijn meerdere erkennen in FC Lienden, dat uitkomt in de Tweede Divisie.

Jawad Bellahsan tekende na een ruim kwartier namens de bezoekers aan voor de enige goal van de wedstrijd, nadat de blauw-witten net daarvoor de lat troffen na een vrije trap. 

Geen loon naar werken
Even daarvoor had Guytano dos Santos namens SteDoCo al het houtwerk geraakt. De enige andere kans in de eerste helft kwam op naam van Benjamin van Wanrooij, die na goed voorbereidend werk van Rensy Barradas in het zijnet schoot.

Een poging van Medhanie Habtemariam (ex-Kozakken Boys), kopballen van Chafiq Boushaba en Beau van der Toorn, en een inzet van Toby Mulder (ook voormalig Kozak) leverden in de laatste twintig minuten geen gelijkmaker op. FC Lienden, met de rappe Guytho Mijland als uitblinker, stelde daar na de theepauze vrij weinig tegenover.

Opstelling SteDoCo: Franken; Mulder, Jongeneel, Pollemans, Mariana; Wielinga, Dos Santos, Pinarci; Barradas, Van den Brink en Van Wanrooij.

Resterend programma
Komende zaterdag speelt SteDoCo wederom thuis. Dan komt Sparta Nijkerk op bezoek. De aftrap is om 14.30 uur.

 

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >
Lees meer overStedoco, FC Lienden