Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo zakt twee plaatsen na nederlaag tegen FC Lisse

25 mei 2019, 21.34Verslag

HOORNAAR - SteDoCo kon de mooie zesde plaats in de derde divisie in de laatste speelronde niet vasthouden. Het bezoekende FC Lisse zegevierde met 2-5 en de mannen van scheidend trainer Gijs Zwaan duikelden naar plek 8.

"Het wegzenden van Etien Mariana was het breekpunt in de wedstrijd. Geel na een lichte overtreding in het strafschopgebied was in mijn ogen een betere beslissing geweest", aldus Zwaan.

Zeker voor zijn team, want na een gelijkopgaande eerste helft en de gelijkmaker kort voor rust van Joran Schröder, stortte SteDoCo in. Rowdy van der Putten scoorde vanaf de penaltystip en niet veel later nog twee keer. Na de vijfde Lisse-treffer antwoordde Marlon Pereira voor de statistieken.