Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Sterk optreden levert SteDoCo geen punten op

16 feb 2019, 20.32Verslag
(foto: Leendert Rooseboom)

KATWIJK - Na een sterk optreden, maar een 2-1 nederlaag tegen Quick Boys gaf SteDoCo-trainer Gijs Zwaan zijn spelers de opdracht om met de borst vooruit het kleedlokaal te verlaten.

"In de wedstrijdbespreking had ik ze gevraagd om bereidheid, lef en kwaliteit te tonen. Deze drie kernwaarden heb ik teruggezien in de wedstrijd. Op het veld hebben we een punt gemaakt en hadden we ook een punt verdiend, maar helaas niet gehaald." 

Zwaan zag op het halfuur Joran Schröder de stand met een geweldige volley gelijk trekken. "Die had voor twee moeten tellen, zo mooi was dat doelpunt."

Quick Boys kwam halverwege de tweede helft weer op voorsprong, waarna de Alblasserwaarders tevergeefs op zoek gingen naar de verdiende gelijkmaker. "Maar dit geeft alle vertrouwen dat het volgende week tegen VVOG hartstikke goed gaat komen."