Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Stolwijk loopt al na drie minuten achter de feiten aan

11 feb 2018, 19.20Verslag

STOLWIJK - Stolwijk verloor op eigen veld met 0-1 van Bodegraven, dat al na drie minuten spelen op voorsprong kwam. Vanaf dat moment liep de thuisclub achter de feiten aan.

Rik van Eijk had verschillende keren de gelijkmaker op de schoen, maar tot een goal kwam het niet. ,,We zitten duidelijk in een mindere fase,” aldus Stolwijk-trainer Chris van de Weide. ,,Wekelijks komen er geblesseerde spelers bij. Vorige week haakte Danny Rietveld af met een gebroken schouder. Ik moest een beroep doen op Elroy van Gent, die nu in het derde speelt, en drie A-junioren om met een representatief elftal van start te gaan. Na de openingstreffer verdedigde Bodegraven stug en was er voor ons geen doorkomen aan. We zullen met hard werken moeten proberen er bovenop te komen.”