Stolwijk speelt zich veilig

12 mei 2019, 20.25Verslag

Stolwijk stelde dankzij de 8-0 zege op het Haagse HMC het derdeklasserschap veilig. De zondagclub besloot echter vorige week om volgend seizoen over te stappen naar het zaterdagvoetbal om in West 2 in de vierde klasse een nieuwe start te maken.

De thuisclub had geen kind aan HMC en scoorde er lustig op los. Jelle Verkade (3x), Joost van Niekerk (2x), Chris Both, Rik van Eijk en Koen van der wolf waren trefzeker voor Stolwijk.

In de beladen Vlisterderby tegen Haastrecht staat komende zondag behalve de eer niets meer op het spel.