Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Streefkerk lijdt pijn tegen Schelluinen

14 apr 2018, 18.04Verslag
(foto: Cora Stout)

STREEFKERK - Streefkerk leed een 1-2 nederlaag tegen Schelluinen. Verlies dat de Strevelanders terugwerpt in de strijd om het kampioenschap van 3C.

"Dit doet wel even pijn", gaf trainer Maarten van Gastelen zijn gevoelens weer na afloop van het duel. "Het laat ons zien dat we net tekort komen voor de absolute top in onze afdeling. Maar goed, opgeven doen we natuurlijk niet. Dat het echter moeilijk gaat worden om kampioen te worden is ook duidelijk geworden."

Schelluinen-trainer Philip den Haan was uiteraard zeer in zijn nopjes met de driepunter. "We hoopten een beetje op dit scenario: een mooie lentemiddag met een Streefkerk dat niet helemaal in goeden doen verkeert en hoopt dat Schelluinen met al zijn personele problemen niet al teveel tegengas zal bieden. Het liep even anders. Voor rust hadden we weinig te vertellen, na de pauze wél. En geweldig dat we het gered hebben. Met volle inzet en 'lekkere pijn'".

Kippenvelmoment
Het waren de B-junioren (!) Diego Kemp en Ryan Snoeck die voor Schelluinen de goals maakten. Een als voorzet bedoeld schot van Christian de Jong bezorgde Streefkerk de 1-2. De thuisclub miste kort voor rust een strafschop. Andy van Vugt zag zijn inzet gestopt worden door Daniël Goitom, wiens ouders uit Eritrea zijn overgekomen om hem te bezoeken.

"Ik vond dat een kippenvelmoment", aldus Den Haan. "Zo mooi voor die jongen. Zijn vuur, zijn blijdschap. Dit zijn dingen die je nooit vergeet."