Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Streefkerk is matig De Alblas met 1-3 de baas

18 mei 2019, 18.53Verslag

OUD-ALBLAS - Streefkerk maakte het zichzelf nog knap moeilijk tegen een uitgeblust De Alblas. Het was uiteindelijk Andy van Vugt die in blessuretijd de 1-3 overwinning veilig stelde. 

"We hadden de wedstrijd al voor rust ruimschoots moeten en kunnen beslissen", vond trainer Raymond Sponselee, die in die fase Tim den Besten en Mark de Lange respectievelijk de 0-1 en de 0-2 had zien scoren. "Tussendoor kregen we een hele ris kansen om al veel verder weg te lopen van de thuisclub."

De Alblas-trainer John den Dunnen kon het niet tegenspreken. "De eerste twee tegengoals ontstonden door persoonlijke fouten", wist hij. "En daarna hadden er nog veel meer tegengoals kunnen vallen. Omdat Streefkerk verzuimde door te pakken en wij na rust via Natanja de Haan op 1-2 kwamen, kregen we toch nog hoop op een resultaat. Uiteindelijk kwam dat er niet en won Streefkerk verdiend."

Niet als nachtkaars
De Alblas wacht zaterdag nog één competitieduel, de uitbeurt tegen De Zwerver. "Van mijn spelers heb ik begrepen dat ze op De Schans nog één keer vol willen gaan voor een mooie uitslag", aldus Den Dunnen. "Een goede zaak. Op die manier gaat dit seizoen niet als een nachtkaars uit.

"Raymond Sponselee sluit zaterdag af tegen Unitas. "Bij winst schuiven we mogelijk nog een plaatje op in het klassement en ronden we een aardig seizoen op een goede manier af."