Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Superzaterdag voor winnend De Zwerver

13 apr 2019, 20.02VerslagUpdate

KINDERDIJK - De Zwerver beleefde een 'superzaterdag'! Zelf wonnen de Kinderdijkers met 2-0 van Hardinxveld terwijl koploper Arkel en titelconcurrent Groote Lindt allebei verloren.

"Dat zijn nog eens lekkere uitslagen", gniffelde trainer Edward Knook. "We doen volop mee om het kampioenschap van 3C."

Tegen Hardinxveld kwam De Zwerver diep in de tweede helft op een 1-0 voorsprong door Hauthier Luwawa, die als kleinste man van het veld zowaar koppend wist te scoren. Jordy Bieren maakte het karwei  in de slotfase af.

"Een terechte overwinning", vond Knook. "We domineerden eigenlijk de gehele wedstrijd."

Peter Lodder Fotografie

De Kinderdijkse keuzeheer hoopt  aan het eind van jet Paasweekeinde soortgelijke teksten te kunnen spuien. Zaterdag wacht De Zwerver een uitwedstrijd tegen het laaggeklasseerde Unitas, op Paasmaandag wacht het uitduel met Alblasserdam. "Ik hoef de jongens in ieder geval niet te vertellen dat er flink wat op het spel staat", glimlacht Knook. "Er liggen mooie kansen. Aan ons om ze te grijpen!"