Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SV Lopik sluit goed af

15 dec 2018, 20.46Verslag

SV Lopik won door sterk spel het uitduel tegen De Meern met 1-2.

Met veel inzet lukte het de Lopikenaren, dat enkele malen achter elkaar verloor, deze negatieve reeks te doorbreken. Het elftal van Bertus van Schaik kwam weliswaar op achterstand tegen de nummer vier van de ranglijst, maar knokte zich meteen terug in de wedstrijd. Dion Brokes verzilverde een assist van Jordy Keja.

In de tweede helft startte Lopik matig. De thuisclub kwam met tien man te staan, toen er een grove overtreding op Bas Landman werd gemaakt.

,,We kwamen dankzij de numerieke meerderheid beter in de wedstrijd,” vertelde Van Schaik na afloop. ,,De Meern had zich tactisch ingesteld op onze manier van spelen, dachten ze, maar ze hadden het bij het verkeerde eind. De opkomende linksback Dion Brokes zorgde ook voor de winnende treffer. Wij gaan met een goed gevoel de winterstop in.”