Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SV Lopik in zwaar weer

18 mei 2019, 21.11Verslag

Lopik, dat in degradatienood verkeert, verloor thuis met 0-1 van FC Almere, dat dankzij deze zege de derde periodetitel wint.

De bezoekers gingen vol voor de winst en kwamen nog voor rust op voorsprong. Daarna verzuimde Almere de score uit te bouwen. De Lopikse sluitpost Twan Schimmel was een te grote sta-in-de-weg.

,,We hebben niet veel kansen gehad tegen deze uitstekend voetballende  ploeg,” vertelde Lopik-trainer Bert van Schaik. ,,Maar goed, zolang het maar 0-1 blijft weet je het nooit. Echt grote kansen op de gelijkmaker kregen we helaas niet. Aankomende zaterdag wordt de uitwedstrijd tegen Loosdrecht cruciaal voor ons. Als hekkensluiter Odysseus’91 wederom wint en wij verliezen opnieuw, dan kunnen we zelfs nog rechtstreeks degraderen. Ik hoop op een ander scenario.”