Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SV Meerkerk geeft zege uit handen bij Altena

08 okt 2016, 19.43Verslag

NIEUWENDIJK - Vooraf tekende SV Meerkerk-trainer Theo de Boon voor een puntje op bezoek bij Altena, maar achteraf vond hij de behaalde 1-1 remise onvoldoende.

"Er zat, gezien de kansenverhoudingen, voor ons meer in. Wij hebben vijf goede mogelijkheden gekregen en Altena drie", rekende De Boon. Voor rust was er sprake van een saaie wedstrijd, waarin Mechiel van Zessen en Wilmar van Bruggen wel opgelegde kansen kregen om de score te openen. 

In deel twee was er sprake van een meer gelijkwaardige wedstrijd, waarin beide ploegen dus niet voor elkaar onder deden. De Alblasserwaarders leken op weg naar de overwinning. Een kwartiertje voor tijd werd Wilmar van Bruggen ingespeeld. De man in vorm draaide knap weg bij zijn tegenstander en werd gepakt binnen het strafschopgebied. De Giessenburger benutte zelf de elfmeter; 0-1.

"Vervolgens ging Altena vol op de aanval en wist vijf minuten voor tijd de gelijkmaker te maken. We rekenden ons al rijk. Al met al ben ik tevreden met dit punt", aldus de Meerkerkse oefenmeester.