Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SV Meerkerk thuis niet opgewassen tegen HSSC’61

09 sep 2018, 18.49Verslag

MEERKERK – Voor SV Meerkerk zit het bekeravontuur 2018/19 er na twee duels op. Na het gelijke spel tegen Be Ready (2-2) volgde zaterdag een 1-3 nederlaag tegen HSSC’61.

De ploeg uit Hei- en Boeicop staat daarmee met zes punten bovenaan in poule 65 en heeft aan een gelijkspel bij Be Ready voldoende voor de groepszege. Op Sportpark ’t Plein kwamen beide ploegen tot weinig kansen, waarbij Meerkerk het vooral zichzelf lastig maakte door slordig met het balbezit om te gaan. Met een 0-0 ruststand gingen beide ploegen aan de thee.

Na de hervatting kwam de oranjezwarte formatie al snel op voorsprong. Die 0-1 werd door Floren Streefkerk nog teniet gedaan, maar twee nieuwe Heicopse goals kwam het naar de derde klasse gedegradeerde Meerkerk niet meer te boven. 

Positief punt voor de ploeg van trainer Gerrie Schaap, overgekomen van Leerdam Sport, was dat Sander Vink wel weer zijn rentree maakte. De oud-speler van onder meer SteDoCo en Sliedrecht speelde een klein half uur mee. Daartegenover stond de afwezigheid van Theo van Zessen en captain Gert-Jan Koekoek. 

SV Meerkerk neemt het volgende week zaterdag nog op tegen Lekvogels in Lexmond, maar kan nog maximaal tweede worden. Op 22 september start de competitie voor de club met een uitbeurt bij Alblasserdam.