Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SVS’65 na rust ruim langs Well

12 mei 2019, 19.08Verslag

SPIJK – SVS’65 speelde volgens zijn trainer José van de Ven een prima wedstrijd tegen Well. “Maar we hadden wat moeite om het verschil te maken”, zag Van de Ven. “We hebben in de wedstrijd wel vijf keer paal of lat geraakt.

De gasten namen in de eerste helft de leiding. Uit een strafschop maakte Jorn Meijerink snel de 1-1. Uit een prachtige vrije trap van Ferdi Scheurwater kwam de thuisploeg na rust op voorsprong, maar dit keer kwam Well snel weer langszij.

In het slotkwartier maakte SVS’65 alsnog het verschil. Jerzy Timmersmans, opnieuw Meijerink (weer uit een strafschop) en Maikel van Schaften bepaalden de eindstand: 5-2.