Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SVS’65 onderuit bij SV Noordeloos

10 feb 2019, 19.44Verslag

NOORDELOOS – SVS’65 ging met 3-0 onderuit bij SV Noordeloos. “Zij profiteren voor rust van onze fouten, dan loop je achter de feiten aan”, analyseerde trainer José van de Ven.

SVS’65 begon slap aan de wedstrijd en speelde een matige eerste helft. “Het ging wat op-en-neer, maar beide ploegen kregen weinig kansen. Wij geven wel twee doelpunten weg”, vond Van de Ven.

(foto: Rick den Besten)

In de tweede helft kwam SVS’65 beter voor de dag, maar de ploeg kon het tij niet meer keren. Van de Ven: “We kwamen er niet doorheen. We hebben nog wel een kans gekregen, maar zij maken de 3-0. Als we de hele wedstrijd zo spelen als na de rust, dan pakken we hier waarschijnlijk gewoon een puntje.”