Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Trainer van Heerewaarden ziet toch positieve dingen

15 apr 2019, 21.50Verslag

HEEREWAARDEN - Ondanks dat Heerewaarden zondag de achttiende nederlaag moest incasseren (0-6 tegen Ophemert) hield trainer Eugène Geenen er toch een positief gevoel aan over.

“We speelden best aardig. We hadden wat verschuivingen in het team gedaan door spelers op anders plaatsen te zetten en dat pakte goed uit. Bovendien had ik nu ook wat wissels op de bank. Allemaal positieve dingen”, aldus Geenen.

Zijn ploeg dacht de rust in te kunnen gaan met 0-0 maar een foutje van Heerewaarden-keeper betekende toch dat Ophemert nog afstand nam: 0-1.

Na rust kwam Ophemert ook gemakkelijk aan de 0-2 en 0-3 en had de thuisclub wat tijd nodig om hier over heen te komen. Geenen: “Pas na de 0-4 gingen we weer beter voetballen.” Uiteindelijk trok Ophemert nog twee keer de trekker over: 0-6.