Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Tricht en CDW komen niet tot scoren

02 sep 2017, 21.35Verslag

TRICHT – Tricht speelde zaterdag in Wijk bij Duurstede voor de beker tegen CDW met 0-0 gelijk. Na een gelijkopgaande eerste helft was Tricht na rust sterker maar goals bleven uit. Komende zaterdag bekert Tricht thuis tegen eersteklasser SVL uit Langbroek.

 Al vroeg bracht de nieuwe Tricht-keeper Nicky Janssen bij een vrije trap knap redding. Met een flinke knieblessure moest Trichts middenvelder Tim Hakkert al na ruim een kwartier door Wesley van Maurik worden vervangen. Een mooi schot van Marijn Bransen ging via een tegenstander over. Na voorbereidend werk van Arjan Hakkert en Leroy Peelen zag Wesley van Maurik zijn schot door de goede keeper Abrahim el Salih tot corner verwerkt. Na een vrije trap van Wesley van Maurik kopte Arjan Hakkert de bal over het Wijkse doel heen.

Op de been
Kort na de pauze kreeg CDW twee goede kansen maar knappe reddingen van keeper Nicky Janssen met zijn voet en verdediger Sven van Maurik hielden Tricht op de been. Nadien werd Tricht sterker. Ramon van Soelen mikte bij serieuze mogelijkheden tweemaal niet zuiver genoeg. Na een corner stuitten Marijn Bransen en Ramon van Soelen weer twee keer op de puike CDW-keeper El Salih. Ook bij een schot van Bransen na een vlotte Trichtse aanval tikte die goalie de bal keurig tot corner.

Inmiddels was Floris Monfoort als tweede verse kracht bij Tricht in het veld gekomen en in de slotfase werd Milan de Vor de derde wissel. Tijdens de extra tijd kreeg Tricht nog één kans op een zege, maar ook bij een schot van Ramon van Soelen was de CDW-doelman weer paraat. Dus bleef het 0-0 tot het slotsignaal van de goede arbiter Has uit Edam, die aan beide teams twee gele kaarten uitdeelde.

(verslag: vv Tricht)