Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Tricht krijgt met 3-2 klop van Sleeuwijk

13 aug 2016, 18.54Verslag

SLEEUWIJK - Tricht verloor de oefenwedstrijd tegen Sleeuwijk zaterdagmiddag met 3-2.

Sleeuwijk had voor rust een duidelijk overwicht, maar veel schoten en kopballen verdwenen in de eerste 30 minuten hoog over het doel. Tricht kreeg ook wel kansen. In de 30 minuut een panklare voorzet van Marijn Bransen, het was eigenlijk maar intikken voor
Wesley van Maurik, maar de inzet was niet goed waardoor de keeper nog kon redden.Verder een schot van Thomas van Vark dat van de doellijn werd gehaald.

Het overwicht van Sleeuwijk betaalde zich uit in de 39e en 43e minuut. 2-0 was ook de ruststand.

Lob
Vijf wisselingen bij Tricht om wat te proberen en meer evenwicht te krijgen. In het  begin van de tweede helft lukte dat nog niet. Sleeuwijk maakte in de 64 minuut eerst nog 3–0. Via een lob over de keeper van Marijn Hak werd het in de 64 minuut 3-1 en in de 73 minuut werd het door Prebibo Okunwie met een kopbal 3-2. Het is voor trainer Marcel van Steenis nog even zoeken, naar daar is nog tijd voor.

(verslag: vv Tricht)