Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Tricht uit bekertoernooi na verlies tegen Vriendenschaar

16 sep 2017, 21.52Verslag

TRICHT - Tricht werd zaterdag thuis door Vriendenschaar uit Culemborg uitgeschakeld voor de beker. In een aantrekkelijk duel leed Tricht na een 1-0 voorsprong een 2-3 nederlaag. Alle goals vielen na rust. Komend weekend begint Tricht thuis tegen Almkerk aan de competitie.

In een gelijkopgaande eerste helft kreeg Tricht de eerste mogelijkheden, maar Arjan Hakkert kopte net naast en een kopbal van René van Soelen werd door keeper Mark van Ingen gestopt. Voor de gasten met de 40-jarige Roscoe Jozefzoon als ervaren libero was Adil Ahabbad tweemaal gevaarlijk maar ook Trichts keeper Nicky Janssen hield zijn doel schoon. Nadien werden de kansen schaars en bleef het 0-0 tot de rust.

Doelpunten
In de tweede helft kwamen de doelpunten al snel wel. Vijf minuten na de thee kopte René van Soelen uit een corner van Rein Bastiaanse mooi 1-0 binnen. Kort na een goede redding van keeper Nicky Janssen kwam Vriendenschaar in de 57ste minuut toch tot 1-1 langszij. Na een schot van Ahabbad benutte Joran Misbeek de rebound: 1-1.

Zes minuten later werkte Trichts verdediger Rani Abouna de bal van zijn borst onvoldoende weg naar Sven van Maurik en Mike van Kraaij benutte dat om tegen zijn oude club 1-2 te scoren. Vriendenschaar was toen beter en na een corner kopte invaller Abid el Idrissi in de 77ste minuut de gasten naar 1-3.

Gehaast
Tricht versaagde echter allerminst en was via de invallers Marijn Bransen en Prebibo Okunwie dichtbij een treffer. Okunwie schoot evenwel te gehaast voorlangs en Bransen zag keeper Van Ingen in de verste hoek redden. Bij een inzet van Kevin van Burk kopte verdediger Ridvan Tunc de bal van de Culemborgse doellijn weg. In de 88ste minuut kwam Tricht verdiend toch nog tot 2-3 terug door een prachtig doelpunt van Arjan Hakkert.

Uit een corner van Leroy Peelen nam Arjan Hakkert de bal ineens op zijn schoen en de bal verdween fraai in de verste bovenhoek: 2-3. Aan een gelijkspel kwam Tricht echter niet meer toe. Vriendenschaar bekert daardoor samen met eersteklasser SVL uit Langbroek verder.

De goed leidende scheidsrechter Dorrestijn uit Loenen aan de Vecht gaf de gele kaart aan Tricht-verdediger Ruben Lambregts en aan vier spelers van Vriendenschaar: Dirk Jan in den Eng, Lionel van Oorschot, Mike van Kraaij en Ridvan Tunc.

Opstelling Tricht: Nicky Jansen; Sven van Mourik (Marijn Bransen), Leroy Peelen, Kevin van den Bergh, Arjan Hakkert; Wesley van Mourik, René van Soelen, Rein Bastiaanse; Leo Aquiar (Prebibo Okunwie), Rani Abouna (Kevin van Burk) en Ruben Lambregts.

(Verslag: Jan van Arkel, vv Tricht)