Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Tricht verliest met 3-1 na vroege voorsprong

09 mrt 2019, 22.00Verslag

TRICHT – Tricht leed in de tweede klasse in Dordrecht na een vroege 0-1 voorsprong in de tweede helft toch een 3-1 nederlaag. Tim van Dijken gaf Tricht al snel de leiding maar na rust scoorde EBOH driemaal in amper twintig minuten. Komende zaterdag speelt Tricht thuis tegen Wilhelmina’26 uit Wijk en Aalburg. Dan is een goed resultaat dringend nodig.

Zonder Arjan Hakkert en Robin de Raadt, die allebei wegens blessures ontbraken, had Tricht in Dordrecht een voortvarende start. Na eerst een goede redding van keeper Nicky Janssen bij een vrije trap van EBOH via de muur opende Tim van Dijken al na negen minuten met 0-1 de score. Uit een dieptepass van Luuk Monker was hij de keeper met een schot net te vlug af. Halfweg de eerste helft mocht Marijn Bransen alleen op het Dordtse doel af maar hij schoot naast en miste zo een riante kans om de Trichtse voorsprong te verdubbelen.

EBOH had meer balbezit maar een schot Wesley Ebbers en een kopbal van Jesse Rensen waren te hoog.

Onderbreking
Reeds twee minuten na de thee kwam EBOH toch tot 1-1 langszij. Uit een pass van Martin Calmera schoot Gianni Weststrate vrij voor doel raak. Tien minuten na rust moest scheidsrechter Sjaak de Wild uit Meerkerk de wedstrijd vanwege een hevige regenbui twaalf minuten onderbreken.

Al vier minuten na die nieuwe hervatting nam EBOH een 2-1 voorsprong. Regga Regales pikte de bal op, passeerde twee man en scoorde: 2-1. De thuisclub was nu veel beter en bij een nieuw schot van Regales moest keeper Nicky Janssen voor Tricht een doelpunt voorkomen. Halfweg de tweede helft werd het alsnog 3-1. Uit een scherpe voorzet schoot de inlopende Jay Tahloe diagonaal raak: 3-1.

De rest van het duel bleek een formaliteit. Tricht bracht met Harm van Brenk en Björn Bmbacht nog wel twee verse krachten in het veld. De bezoekers kregen nog slechts één kans, maar Ramon van Soelen schoot naast. Zo bleef het 3-1 want keeper Nicky Janssen voorkwam dat Wesley Ebbers voor EBOH nog een vierde goal produceerde. Arbiter De Wild had zaterdag in het belabberde weer gelukkig geen kaarten nodig.

(verslag: vv Tricht)