Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Uitschakeling Nivo Sparta grootste verrassing in 1/8-finales EM Cup

02 apr 2019, 22.27Verslag

REGIO - De uitschakeling van Nivo Sparta door derdeklasser Streefkerk was dinsdagavond de grootste verrassing in de 1/8 finales van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup.

Het werd op Streveland 2-1. Beide clubs misten een strafschop. Nivo Sparta speelde overigens met het tweede elftal, aangevuld met enkele JO19-junioren.

Embedded rich media on Twitter

Derdedivisionist SteDoCo was met 7-0 te sterk voor het zich dapper verwerende Haaften. Na een 1-0 voorsprong ging SVW met 1-4 onderuit tegen Kozakken Boys 2.

3C-koploper ASV Arkel kon het niet bolwerken tegen eersteklasser WNC (4-1) en Sleeuwijk verloor op eigen veld met 0-2 van 2F-titelkandidaat Papendrecht.

Klik hier voor het volledige overzicht